Călătorie în Direcția Corectă

Creştinism.

Sfinţenie.

Slujire.

Sunt câteva întrebări comune în legătură cu aceste teme pe care mulţi dintre noi le-au pus şi au fost întrebaţi de către ceilalți. Câțiva dintre noi au stat şi au reflectat asupra acestor întrebări şi, cum este în fiecare caz, am sfârşit prin a avea mult mai multe întrebări decât cele de la început. Le-am notat şi pe acestea pentru ca, împreună cu voi, să ne îmbarcăm în această călătorie.

Ceea ce ţineţi în mâinile voastre este doar începutul. Acestea sunt câteva întrebări şi începutul răspunsurilor. Ele nu sunt menite să fie complete sau să atingă orice aspect. Ele sunt doar pentru a te face să începi să te gândeşti. Şi, împreună cu ceilalţi care iau parte la această călătorie şi cu ajutorul lui Dumnezeu, ne-ar plăcea să descoperim mai multe răspunsuri.

Nu este nici o prescripţie despre cum să foloseşti acest material, dar probabil va funcţiona foarte bine dacă studiezi întrebările şi răspunsurile acestora împreună cu cei de lânga tine. Nu contează dacă vrei să faci asta stând în biserică pe scaun sau la o masă în cafeneaua ta preferată: depinde de tine. Tot ceea ce noi cerem este ca tu să cauţi cu sinceritate și alte răspunsuri în afară de cele pe care noi le dăm aici și să continui să pui întrebări ale căror răspunsuri să-ți consolideze credința.

De asemenea, vrem ca tu să ne ajuţi să dezvoltăm acest material. Dacă vrei să-l transformi într-un scenariu și să înregistrezi video, să-l faci ca într-un joc, să desenezi sau să ne scrii gândurile tale, ne-ar plăcea să vedem asta. Cu permisiunea ta, ne-ar plăcea să facem disponibile contribuțiile tale și altora. Scrie-ne într-un email gândurile tale, comentariile și ideile pentru a fi împărtășite cu ceilalți, la adresa journey@eurasiaregion.org și pentru postările celorlalți poți verifica la adresa www.eurasianazarene.org (link de resurse).

Fie ca Dumnezeu să ne dea curajul și perseverența ca de-a lungul călătoriei noastre să punem întrebările dificile și să ne dea deschiderea necesară să mergem acolo unde aceste căi ne vor duce.

AttachmentSize
PDF icon Calatorie în Directia Corecta.pdf1.64 MB

Tabs