Op In de Juiste Richting

OP IN DE JUISTE RICHTING

Christendom.

Heiligheid.

Ministerie.

Er zijn enkele veelgestelde vragen over deze thema dat velen van ons hebben gevraagd, en zijn gevraagd door anderen. Een paar van ons ging zitten om na te denken over deze vragen, en zoals gewoonlijk het geval is, we eindigden met nog meer vragen van onze eigen. We schreven die welke ook, dus dat samen met u, kunnen we beginnen aan een reis.

Wat je in je handen is slechts het begin. Dit zijn een paar vragen en het begin van de antwoorden. Ze zijn niet bedoeld volledig of volledig te zijn. Ze zijn eigenlijk alleen maar om te beginnen denk je. En samen met anderen die op deze reis, en met Gods hulp, zouden we net ontdek meer antwoorden.

Er is geen voorgeschreven manier om dit materiaal te gebruiken, maar het zal waarschijnlijk het beste werken als u de vragen en antwoorden met mensen om je heen te verkennen. Of je weet dat het zitten op bankjes in een kerk of rond een tafel in je favoriete cafe is aan u. Het enige wat we vragen is dat je eerlijk zoekt een ¬ beantwoordt, dan degenen gegeven, en dat je niet stopt met het stellen van deze, en andere, vragen.

Wij vragen u ook om ons te helpen de ontwikkeling van dit materiaal. Als je wilt om te zetten in een script en een video op te nemen, host een quiz-show teken een strip of geef ons uw gedachten in een schriftelijke vorm, zouden wij dat graag van u horen. Met uw toestemming, willen we ook graag uw bijdragen ter beschikking stellen aan anderen. Gelieve uw gedachten, reacties en ideeën te delen met de rest van ons te journey@eurasiaregion.org - voor updates van anderen die je zou willen www.eurasianazarene.org controleren ("resources"-link).

Moge God ons de moed en het doorzettingsvermogen om de moeilijke vragen tijdens onze reis te vragen, en de openheid om te gaan waar dat ons brengt.

AttachmentSize
PDF icon journey_read_dutch.pdf652.75 KB

Tabs